Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012

Εδώ είναι η αρχή!

Η αρχή ......... το όλον του παντός!

Κι εκεί , που λες ότι όλα είναι σε μια σειρά, εκεί που όλα είναι θαμμένα κάπου πολύ βαθιά μέσα σου, εκεί  που κάθε κρυφή επιθυμία, έχει βυθιστεί στο σκοτάδι της ψυχής σου, ξαφνικά….. κάτι συμβαίνει.
Κάτι  ταράζει το λιμνάζον σκηνικό που κοσμούσε τη σκηνή της ζωή σου μέχρι τότε.
 Κάτι που είναι διαφορετικό. Το νοιώθεις ότι δεν θα περάσει γρήγορα ούτε εύκολα.  Σου συμβαίνει και δεν μπορείς να προσδιορίσεις τι είναι. Καλό; Κακό;
Όλα αρχίζουν να αναδύονται μέσα από τα μαύρα νερά που τα είχες πνιγμένα.
Επιθυμίες για μακρινά ταξίδια. Ταξίδια που ονειρεύτηκες  και περίμενες μέχρι τώρα να συμβούν ή μόλις αποκτούσες χρόνο για τον εαυτό σου. Ταξίδια που ενώ τα είχες υποσχεθεί σε σένα, ενώ τα είχες προγραμματίσει, κάποιοι άλλοι στα στερούν και μένεις με μια πίκρα στο στόμα. Τι περίμενες τόσα χρόνια;  Γιατί μάζευες το χρηματικό μέσο ενώ στο διέλυσαν;  Τι στο διάολο έκανες τόσα χρόνια;  Γιατί δεν ύψωνες ανάστημα επιθυμιών κι όποιος μπορούσε ας ανέβαινε σε σένα;
Επιθυμίες για απόδραση του μυαλού. Αποδράσεις σε τόπους τέχνης, γραμμάτων, φίλων  γιατί τα στέρησες όλα.
Επιθυμίες για έρωτα, για πάθος που τις κλείδωσες τόσο βάρβαρα σε σκοτεινά υπόγεια. Το μόνο που κράτησες μια ματιά αδιάφορη, επικριτική  και για σένα εμετική.
 Καμιά ικανοποίηση προσωπική.
Μόνο η ικανοποίηση της αποδοχής των άλλων και της επιβράβευσης  της  δικής σου ανέχειας και δυστυχίας.
Ξαφνικά κάτι άλλαξε!
 Η σύγχρονη τεχνολογία έφερε νέους κώδικες, νέους ορίζοντες, νέους ανθρώπους στη ζωή μας, και κάποιοι φάνηκαν να ενδιαφέρονται για ότι συμβαίνει σε σένα.
Ετσι να είναι άραγε;
Πάντως ο αγέρας άλλαξε πορεία και μαζί του θα φέρει ανανέωση, αναζωογόνηση, ευκαιριακή χαρά,  αρκετή θλίψη, καρδιακούς φίλους, αλλά και πολλά σκουπίδια!!!!!!!!!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…………………….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου